Flyers získali ze San José obránce Justina Brauna!

Generální manažer Letců z Philadelphie nezahálí ani tento týden, když Flyers jen před malou chvílí oznámili, že do svých řad získali dalšího zkušeného obránce. Po Mattu Niskanenovi z Washingtonu se do Philly stěhuje další americký bek, a sice Justin Braun ze San José. Sharks za svého zadáka získali volbu v druhém kole letošního draftu a volbu v třetím kole draftu 2020.

Rodák ze St. Paul odehrál v loňském ročníku v dresu Žraloků celkem 78 zápasů, během nichž si do svých statistik připsal 16 kanadských bodů za 2 branky a 14 přihrávek. Že měl Braun letos slabší sezónu ukazují také statistiky +/-, v nichž nasbíral 14 záporných bodů. Pět let v řadě před tím přitom nikdy nešel do záporných hodnot. V letošním playoff pak Braun odehrál 20 zápasů a zaznamenal 1 přihrávku.

Celkově odehrál amerických bek v nejprestižnější lize na světě 607 zápasů, ve kterých si do svých statistik připsal 154 kanadských bodů za 24 gólů a 130 asistencí. Celkově má pak Braun i přes nepříliš povedou sezónu ve své kariéře ve statistikách +/- hned 24 kladných bodů.

Top