Preview: Flyers vs. Islanders (příprava)

Po jednodenní pauze pokračují Letci z Philadelphie další přípravným zápasem. Již počtvrté během necelého týdne narazí na tým New Yorku Islanders, se kterým dvakrát vyhráli a jednou prohráli. Dnešní duel se uskuteční od 01:00 SEČ v PPL Center v Allentownu, který je domovem farmářského celku Lehigh Valley Phantoms.

Vedení Flyers se včera rozhodlo zúžit sestavu na letošním kempu o 11 hráčů. Dnes se tak v PPL Center představí již poměrně silná sestava, ve které nebudou chybět Jakub Voráček, James van Riemsdyk, Shayne Gostisbehere, Ivan Provorov či Travis Konecny a Nolan Patrick. Hráče prvního týmu však doplní například Michail Vorobjev, který prožívá vynikající kemp a velmi hlasitě si říká o místo v základní sestavě Letců.

V brance Letců se dnes opět představí dvacetiletá gólmanská naděje Carter Hart, který se během přípravy představil zatím ve dvou duelech. Naposledy kanadský mladík odchytal dvě třetiny utkání proti Rangers, ve kterém zneškodnil 25 z 27 střeleckých pokusů soupeře. Celkově Hart během přípravy čelil 38 střelám, z nichž za svá záda pustil jen dvě – úspěšnosti 94.7%.

Druhým brankářem Flyers dnes měl být třicetiletý český gólman Michal Neuvirth. Rodák z Ústí nad Labem si však během ranního rozbruslení obnovil zranění třísel a s největší pravděpodobností jej tak nahradí americký brankář Anthony Stolarz. Trenér Dave Hakstol nemá totiž momentálně k dispozici ani Alexe Lyona, který bude zhruba 4 týdny laborovat se zraněním v dolní části těla.

 

Sestava Flyers

van Riemsdyk – Patrick – Konecny

Lindblom – Vorobyev – Voracek

Raffl – Weal – Twarynski

Leier – Lehtera – Weise

Provorov – Gostisbehere

Hägg – Myers

Gudas – Friedman

Hart

Stolarz

 

Sestava Islanders

Beauvillier – Barzal -Bailey

Kuhnhackl – Kovář – Ho-Sang

Dal Colle – Filppula – Komarov

Johnston – St. Denis – Fritz

Pelech – Pulock

Seidenberg – Leddy

Aho- Helgeson

Lehner

Gibson

 

Top