Adidas odhalil nové dresy Flyers. Žádného překvapení jsme se však nedočkali

Německý oděvní gigant Adidas dnes v noci představil nové dresy pro sezónu 2017/2018. Bavorská firma nahradila dřívějšího výrobce Reebok, který do uplynulého ročníku zajišťoval pro NHL veškeré věci od dresů až po fanouškovské předměty. Pojďme se tedy podívat, zdali se na dresech Letců z Philadelphie pro nadcházející ročník něco změnilo.

Již podle prvotních informací bylo téměř jasné, že žádné velké změny se na dresech Flyers konat nebudou. A opravdu tomu tak je. Úpravy od Adidasu jsou naprosto minimální, když výrobce opět vsadil na osvědčený design dresů, v nichž Letci vyhráli v historii také své oba Stanley Cupy.

Jedinou novinkou je změna výstřihu, kdy Adidas nahradil dřívější výstřih do „V“ klasickým kulatým. Spodní pruh i pruhy na rukou zůstaly stejné. Změna nenastala ani na zadní straně dresu, kdy jméno hráče bude i nadále na bílém podkladu a styl písma bude taktéž shodný s tím dosavadním.

Firma Adidas se pro nadcházející ročník NHL rozhodla udělat pouze domácí a venkovní sadu. Žádný z týmů tak nebude v sezóně 2017/2018 nastupovat v alternativních dresech.

Top