Scott Laughton se arbitráži vyhne. S Flyers se dohodl na dvouleté smlouvě

Čtyřiadvacetiletý útočník Letců z Philadelphie Scott Laughton nakonec k arbitráži, která byla naplánována na 30. července v Torontu, nemusí. Rodák z Oakvillu si s generálním manažerem Flyers Chuckem Fletcherem plácnul na podmínkách nového kontraktu. Laughton podepsal dvouletou smlovu, během níž si přijde na 4.6 milionu dolarů. Roční cap hit tak bude činit 2.3 milionu.

Kanadký forvard, jehož si Flyers vybrali v roce 2012 z celkové 20. pozice, má za sebou nejlepší sezónu v dosavadním průběhu své kariéry. Laughton odehrál v uplynulém ročníku v dresu Letců z Philadelphie všech 82 zápasů a do svých statistik si připsal 32 kanadských bodů za 12 branek a 20 asistencí. Celkem odehrál pětadvacetiletý forvard v NHL 272 zápasů, během kterých zaznamenal 79 bodů za 31 gólů a 48 přihrávek.

Generálnímu manažerovi Chucku Fletcherovi tak zbývá podepsat smlouvu s útočníkem Travisem Konecnym a obráncem Ivanem Provorovem. Podle Fletcherových slov uvázla jednání s ruským bekem na mrtvém bodě, když obě strany vyčkávají, jak se trh vyvine. Situace ohledně Konecnyho je mnohem lepší, když GM Flyers prozradil, že měl několik velmi dobrých jednání s hráčovým agentem. Také u mladého forvarda však může celý proces trvat trochu déle.

Top