Flyers podepsali s Travisem Sanheimem nový dvouletý kontrakt!

Vedení Letců z Philadelphie se dnes dohodlo na podmínkách nového dvouletého kontraktu s třiadvacetiletým kanadským obráncem Travisem Sanheimem. Rodák z Elkhornu si po podpisu nové smlouvy přijde na 6.5 milionů dolarů, což znamená, že jeho roční cap hit bude činit 3.25 milionů.

„Jsem samozřejmě nadšený,“ řekl Sanheim po podpisu nového kontraktu. „Je to velký krok v mé kariéře. Těším se na další dvě sezóny s Flyers. Jsem nadšený z toho, jak se náš tým posouvá dopředu a jak jsme letos v létě posílili.“

Flyers si Travise Sanheima vybrali v roce 2014 z celkové 17. pozice. Kanadský bek odehrál v NHL zatím pouze 131 zápasů, během nichž si do svých statistik připsal 45 kanadských bodů za 11 branek a 34 asistencí. Třiadvacetiletému obránci se však skvěle vydařila uplynulá sezóna, kdy patřil k nejlepším obráncům Flyers. Sanheim letos odehrál všech 82 zápasů a zaznamenal 35 bodů (9+26).

„Jsme velice rádi jaký progres Travis během své mladé kariéry udělal.“ řekl generální manažer Chuck Fletcher. „Je to šikovný obránce, který hraje jak do defenzivy, tak dokáže podpořit ofenzivu. Má skvělé parametry a dobrý pohyb. Je velkou součástí našeho současného týmu a naší budoucnosti.“

Letci z Philadelphie mají v současné době k dispozici pod platovým stropem celkem 18.150 milionů dolarů. Novou smlouvu musí Chuck Fletcher podepsat s Ivanem Provorovem, Travisem Konecnym, Scottem Laughtonem, Ryanem Hartmenem, Justinem Baileym a jedním z gólmanů.

Top