Preview: Flyers vs. Rangers (příprava)

Předposlední přípravný zápas dnes čeká hokejisty z Philadelphie, kteří po neuspěšném duelu s Bostonem přivítají od 01:00 SEČ na svém ledě ve Wells Fargo Center mužstvo New Yorku Rangers. Letci a Jezdci se během přípravy již jedenkrát potkali. Minulý týden v Madison Square Garden byli úspěšnější svěřenci Davea Hakstola, kteří zvítězili 6:4.

Flyers již pomalu ale jistě zužují kádr do konečné podoby. Dnes dostane volno kapitán Claude Giroux, který tak bude společně se Seanem Couturierem a Waynem Simmondsem odpočívat na sobotní duel s Bruins. Právě Couturier a Simmonds, kteří neodehráli ani jeden přípravný zápas, by měli v sobotu nastoupit. Alespoň takový je podle GM Flyers Rona Hextalla plán.

O svou šanci v základní sestavě Letců stále bojují Michail Vorobjev či Carsen Twarynski, kteří se dnes představí ve druhém útoku spolu s Oskarem Lindblomem. Svými kvalitními výkony se drží také Corban Knight, který dnes bude ve třetím útoku vedle Michaela Raffla a Scotta Laughtona. Elitní útok dnes nastoupí ve složení van Riemsdyk – Patrick – Voráček. Čtvrtou formaci bude tvořit trojice Leier, Weal a Weise.

V brance Letců z Philadelphie se dnes po jednozápasové pauze představí dvacetiletá naděje Carter Hart, který si na letošním kempu vede nejlépe ze všech brankářů Flyers. Kanadský mladík nastoupil do 3 zápasů s úspěšností zákroků 95.7% a průměrem 1.20 gólu na zápas. Náhradním brankářem Flyers dnes bude Anthony Stolarz.

Sestava Flyers

JVR – Patrick – Voracek

Lindblom – Vorobyev – Twarynski

Raffl – Laughton – Knight

Leier – Weal – Weise

 

Provorov – Gostisbehere

MacDonald – Gudas

Sanheim – Folin

 

Hart

Stolarz

Sestava Rangers

  • Brankáři: Dustin Tokarski, Alex Georgiev
  • Obránci: Kevin Shattenkirk, Brendan Smith, Libor Hajek, Rob O’Gara, Adam McQuaid, Ryan Lindgren
  • Útočníci: Cody McLeod, Kevin Hayes, Jesper Fast, Jimmy Vesey, Cole Schneider, Michael Lindqvist, Steven Fogarty, Brett Howden, Lias Andersson, Ville Meskanen, Vlad Namestnikov, Vinni Lettieri

 

Top