Preview: Flyers vs. Rangers (příprava)

Čtvrté utkání ve čtyřech dnech čeká hokejisty z Philadelphie, kteří se po výhře nad Islanders 5:1 přesouvají z Brooklynu na Manhattan, kde dnes od 01:00 SEČ v Madison Square Garden vyzvou druhý z newyorských celků, a sice NY Rangers.

Letci z Philadelphie dnes opět vsadí na sestavu, která je z velké části složena z hráčů Flyers. Trenéři totiž chtějí dát šanci méně známým hráčům vybojovat si místo i v nadcházející části kempu. Vedení bude totiž v brzké době redukovat počet hráčů na hlavním kempu a hráči se později budou připravovat na sezónu samostatně.

Fanoušci se dnes mohou těšit na kapitána Clauda Girouxa, který se představí po boku Michaila Vorobjeva a Dalea Weise. Druhá formace nastoupí ve složení Twarynski, Weal a Aube-Kubel. Do třetí lajny zařadil trenér Dave Hakstol Oskara Lindbloma, Corbana Knighta a Scotta Laughtona. Ve čtvrtém útoku se pak představí Bardreau, Bunnaman a McDonald.

Debut v předsezónní přípravě čeká českého obránce Radka Gudase, který dnes nastoupí v obranném páru s TJ Brennanem, jenž ve včerejším utkání s Islanders zaznamenal hned 3 kanadské body. Druhou obrannou dvojici budou tvořit Robert Hagg a Phil Myers. Poslední dvojicím pak bude Zamula a Folin.

V brance Letců se dnes poprvé představí zkušený kanadský gólman Brian Elliott, který byl v loňském ročníku jasnou jedničkou Flyers. Třiatřicetiletý rodák z Newmarketu odchytal loni 43 zápasů s úspěšností zákroků 90.9% a průměrem 2.64 gólu na zápas. Druhým gólmanem dnes bude Carter Hart, který se představil v brankovišti Letců před dvěma dny, kdy dokázal zneškodnit všech 11 střeleckých pokusů Isles a pomohl tak svému týmu k výhře 3:1.

Sestava Flyers

Giroux – Vorobyev – Weise

Twarynski – Weal – Aube-Kubel

Lindblom – Knight – Laughton

Bardreau – Bunnaman – McDonald

 

Hägg – Myers

Brennan – Gudas

Zamula – Folin

 

Elliott

Hart

Sestava Rangers

  • Útočníci: Holland, Spooner, Vesey, Fontaine, Beleskey, Howden, Chytil, Gropp, Buchnevich, Namestnikov, Zibanejad, Lettieri
  • Obránci: Hájek, Gilmour, Skjei, DeAngelo, Smith, Keane
  • Brankáři: Tokarski, Lundqvist
Top