Preview: Flyers vs. Islanders (příprava)

Do třetice všeho dobrého. Třetí den v řadě se totiž dnes utkají hokejisté Philadelphie Flyers a New Yorku Islanders. Zápas se tentokrát uskuteční od 01:00 SEČ na ledě Barclays Center, tedy na domácím ledě Ostrovanů. Na zápasy je to zatím vyrovnané 1:1, když každý celek zvítězil před vlastním publikem.

Flyers dnes pošlou do New Yorku sestavu Phantoms, kterou doplní mladíci Travis Konecny, Oskar Lindblom a Nolan Patrick. Mezi zkušenými hráči budou také rakouský forvard Michael Raffl a finský forvard Jori Lehtera.

V obraně Letců se představí pouze obránci z Lehigh Valley a Christian Folin, který by letos mohl ve Philadelphii plnit roli sedmého obránce. Mimo hru je stále Andrew MacDonald, který laboruje se zraněním v dolní části těla. Zhruba týden by měl být mimo hru také Travis Sanheim, kterého trápí zranění v horní části těla.

V brance Letců z Philadelphie se dnes opět představí pětadvacetiletý americký gólman Alex Lyon, který odchytal polovinu nedělního utkání na Long Islandu a z 10 pokusů Isles jich dokázal zneškodnit 9 (90.0% úspěšnost). Rozdělit utkání by si měl Lyon se svým kolegou Anthony Stolarzem, který taktéž odchytal část nedělního utkání, v němž pochytal 13 z 15 střel soupeře (86.7% úspěšnost).

To Islanders pošlou po včerejší prohře do zápasu mnohem silnější sestavu. Elitní formaci Isles bude dnes tvořit trojice Beauvillier, Barzal a Komarov. Ve druhé formaci se vedle sebe objeví Bellows, Kovář a Eberle. Do třetího útoku zařadil Barry Trotz hráče Kubiaka, Sutera a Bourqueho. Problémy zejména fyzickou hrou pak bude děla Letců čtvrtá lajna ve složení Martin, Cizikas, Clutterbuck.

Sestava Flyers

Lindblom – Patrick – Konecny

Martel – Varone -Carey

Raffl – Lehterä – Leier

Twarynski – Rubtsov – McDonald

Palmquist – Folin

Brennan – Friedman

de Haas – Willcox

Lyon

Stolarz

Sestava Islanders

Beauvillier – Barzal – Komarov

Bellows – Kovář – Eberle

Kubiak – Suter – R. Bourque

Martin – Cizikas – Clutterbuck

 

Hickey – Boychuk

Sbisa – Dobson

Vande Sompel – Quenneville

Robin Lehner

Christopher Gibson

Top