Preview: Flyers vs Islanders (příprava)

Po včerejší prohře na Long Islandu 0:3 se Letci z Philadelphie představí na domácím ledě ve Wells Fargo Center, kde je čeká odveta s NY Islanders. Tentokrát však Flyers pošlou do akce mnohem silnější sestavu než ve včerejším duelu v Nassau Coliseu.

Jak již bylo zmíněno, Flyers dnes nasadí mnohem lepší hráče než tomu bylo včera. V prvním útoku by se měl po boku Jordana Weala objevit kapitán Claude Giroux a útočník Aube-Kubel. Druhou formací bude tvořit trojice van Riemsdyk, Jakub Voráček a Michail Vorobjov. Ve třetím útoku spolu nastoupí Scott Laughton, Dále Weise a Corban Knight. Čtvrtý útok pak bude ve složení Ratcliffe-Vecchione-Goulbourne.

V obraně se mohou fanoušci těšit na Ivana Provorova, který nastoupí vedle Phila Myerse. Druhý obranný pár bude tvořit Shayne Gostisbehere s Robertem Haggem. Poslední pár pak bude Zamula – Friedman.

Do zápasu zatím nenastoupí Wayne Simmonds, Sean Couturier ani Brian Elliott. Mimo hru je také zkušený obránce, jenž laboruje od začátku září se zraněním v dolní části těla. Zranění včera utrpěl také mladý obránce Travis Sanheim, který nedohrál zápas po tvrdém hitu Matta Martina.

V brance Flyers by se měl od prvních minut představit český gólman Michal Neuvirth. Rodák z Ústí nad Labem odchytal v loňském ročníku kvůli zraněním pouze 22 zápasů s úspěšností zákroků 91.5% a průměrem 2.60 gólu na zápas. V polovině zápasu by pak měl třicetiletého brankáře nahradit mladičký Carter Hart, který se tak v dresu Letců z Philadelphie představí vůbec poprvé.

Sestava Flyers

Giroux – Weal – Aube-Kubel

van Riemsdyk – Vorobyev – Voracek

Laughton – Knight – Weise

Ratcliffe – Vecchione – Goulbourne

Hägg – Gostisbehere

Provorov – Myers

Zamula – Friedman

Neuvirth

Hart

Sestava Islanders

Lee-Nelson-Bailey

Kuhnhackl-Filppula-Ho-Sang

Dal Colle-Fritz-Johnston C.

Bourque-Hitchcock-Sislo

Toews-Mayfield

Pelech-Wilde

Seidenberg-Rathgeb

Greiss

Smith

Top