Preview: Flyers vs. Rangers (příprava)

Po čtyřiadvaceti hodinách čeká Letce z Philadelphie další přípravný duel. Včera v noci svěřenci kouče Davea Hakstola podlehli v Madison Square Garden domácím Rangers 2:3 po prodloužení, když rozhodl kapitán domácích Ryan McDonagh. Dnes v noci čeká oba celky odveta, když se od 01:00 SEČ představí ve Wells Fargo Center.

Z velké části dnes nastoupí hokejisté z Philadelphie ve stejné sestavě jako včera. Do zápasu před domácím publikem však zasáhne také Oskar Lindblom, Taylor Leier, Mike Vecchione a Sam Morin, kteří včera odpočívali. V sestavě Letců se představí také ruský mladík Michail Vorobjev, jehož vedení povolalo z farmy Lehigh Valley Phantoms.

Kromě tahounů týmu jako Clauda Girouxa, Jakuba Voráčka či Seana Couturiera se fanoušci Flyers mohou těšit tak na mladíky Nolana Patricka, který zatím odehrál každý přípravný duel či obránce Travise Sanheima, jenž si během posledních dvou zápasů připsal hned 3 branky.

Volno na odpočinek pro dnešní duel s newyorskými Rangers dostali obránci Ivan Provorov, Radko Gudas a útočníci Wayne Simmonds, Matt Read, Valtteri Filppula a Jori Lehtera.

Jelikož včerejší zápas odchytal devětadvacetiletý český gólman Michal Neuvirth, dnes dostane příležitost zkušenější Brian Elliott, jenž byl pouze na lavičce. Rodák z Newmarketu si během minulého týdne odbyl v dresu Flyers debut, když v průběhu dvou třetin pochytal 18 pokusů soupeře.

Sestava

Philadelphia Flyers

Útočníci: Oskar Lindblom, Claude Giroux, Jakub Voráček, Jordan Weal, Nolan Patrick, Travis Konecny, Nolan Patrick, Michael Raffl, Scott Laughton, Taylor Leier, Mike Vecchione, Mikhail Vorobyov

Obránci: Andrew MacDonald, Robert Hagg, Sam Morin, Shayne Gostisbehere, Travis Sanheim, Brandon Manning

Brankáři: Brian Elliott, Michal Neuvirth

Stadion

 

Wells Fargo Center (dříve Spectrum II., CoreStates Center, First Union Center a Wachovia Center) je multifunkční hala, která se nachází ve Philadelphii, Pennsylvánii. Wells Fargo Center se nachází v jihozápadní části Philadelphie ve sportovním areálu South Philadelphia Sports Complex, který zahrnuje Linkoln Financial Field (Philadelphia Eagles) a Citizens Bank Park (Philadelphia Phillies). Je to domácí aréna Philadelphie Flyers, basketbalového týmu Philadelphia 76ers, týmu Philadelphie Soul, kteří hrají Arena Football league a lakrosového Philadelphie Wings. Aréna slouží také pro kulturní účely a koncerty. Stadion Wells Fargo Center byl slavnostně otevřen 12. srpna 1996 a nahradil tak již staré Spectrum, které bylo nedávno zbouráno. Celkové náklady na stavbu činily 210 milionů dolarů.

Top