Flyers zveřejnili program přípravných zápasů před sezónou 2017/2018

Letci z Philadelphie včera večer oznámili plán přípravných zápasů na sezónu 2017/2018. Flyers vyzvou v rámci předsezónního kempu týmy New Yorku Islanders, New Yorku Rangers a Bostonu Bruins. S každým celkem se však svěřenci kouče Davea Hakstola střetnou hned několikrát.

Nejčastějším soupeřem Flyers budou během letošní přípravy hokejisté z Long Islandu, se kterými změří síly hned ve čtyřech z osmi duelů. První přípravné utkání odehrají Letci právě s Isles, a sice v neděli 17. září ve Wells Fargo Center.

Ve středu 20. září čeká celek z Philadelphie dvojzápas, kdy jedna polovina týmu vyzve v PPL Center část mužstva Islanders. Druhá polovina se pak přesune do Barclays Center, kde je přivítá zbytek Ostrovanů. O 24 hodin později bude na programu další duel. Tentokrát však Flyers před domácím publikem změří síly s týmem Bostonu Bruins.

Po třídenní pauze pak čekají Letce tři utkání během třech dnů, když se postupně střetnou dvakrát s New Yorkem Rangers a následně opět s Bostonem Bruins. Poslední zápas v rámci předsezónní přípravy pak svěřenci trenéra Davea Hakstola sehrají v neděli 1. října opět Islanders.

Kompletní rozpis základní části NHL pro sezónu 2017/2018 by měl být znám v průběhu příštího čtvrtka.

 

Top