TOPlist



Review: Flyers 0:1n Islanders
25.11.2014 04:45

Po jednodenním volnu se hokejisté Flyers přesunuli z Philadelphie do New Yorku, kde je dnes v noci od 01:00 SEČ čekal další zápas. Letci tentokrát zavítali na Long Island, kde vyzvali domácí Islanders, kteří mají v úvodu letošního ročníku vynikající formu. Začátek zápasu sice přinesl na každé straně několik velmi slibných šancí, avšak dnešní zápas se nesl ve znamení skvěle chytajících brankářů, kteří si do svých statistik připsali čistá konta. Zápas tak museli rozhodnout až samostatné nájezdy, ve kterých byli úspěšnější hokejisté Islanders, kteří tak zvítězili 1:0.




Stejně jako v předchozím utkání, tak i dnes trenér Craig Berube vsadil na hru se 7 obránci a 11 útočníky. Flyers se museli opět obejít bez čtveřice zraněných hráčů. V sestavě Letců z Philadelphie se tak vinou zdravotních problémů nepředstavili útočníci Michael Raffl (noha), Chris VandeVelde (dolní část těla), Ryan White (břicho) a dlouhodobě zraněný obránce Kimmo Timonen (krevní sraženiny). Pouze z tribuny dnešní zápas s Islanders sledovali Jason Akeson a Carlo Colaiacovo.

Ani svěřence trenéra Jacka Capuana v současné době nikterak rozsáhlá marodka netrápí. Hokejisté z Long Islandu se v zápase s Philadelphií museli obejít bez čtveřiceice zraněných hráčů. V sestavě Isles se kvůli blíže nespecifikovanému zranění nepředstavil útočník Eric Boulton. Do zápasu s Flyers nezasáhl ani obránci Calvin de Haan a Thomas Hickey, jež do hry nepustila nemoc. Posledním zraněným hráčem Ostrovanů byl obránce Matt Carkner, jenž laboruje se zraněním zad.

Jak již bylo avizováno před utkáním, tým z Philadelphie vsadil stejně jako v sobotním utkání proti Blue Jackets na svou brankářskou jedničku Steva Masona, jenž po nevydařeném úvodu sezóny předvádí vynikající výkony. Neuvěřitelný výkon předvedl rodák z Oakvillu také v dnešním zápase na ledě Islanders, kde svému celku vychytal důležitý bod. Naprosto famózní výkon ozdobil Steve Mason vychytaným čistým kontem, když dokázal zlikvidovat všech 46 střel Islanders – úspěšnost zákroků 100%

Také trenér Islanders Jack Capuano vsadil v dnešním zápase v Nassau Veterans Memorial Coliseu na svou brankářskou jedničku, kterou je v letošním ročníku slovenský gólman Jaroslav Halák. Rodák z Bratislavy sice neměl tolik práce jako jeho protějšek Steve Mason, avšak několikrát svůj celek podržel jistými a kvalitními zákroky. Flyers vyslali na slovenského brankáře 21 střel, z nichž všech 21 jich dokázal Halák zastavit – úspěšnost zákroků 100%

• GÓLY:

Flyers: bez gólu
Islanders: bez gólu


GÓLY

    • BEZ GÓLU

VYLOUČENÍ

Čas Tým Hráč Trest
11:57 PHI B.COBURN Nedovolené bránění

STŘELY:

Flyers: 6
Islanders: 12



GÓLY

    • BEZ GÓLU

VYLOUČENÍ

Čas Tým Hráč Trest
22:48 NYI M.MARTIN Bitka (5 min)
22:48 PHI W.SIMMONDS Bitka (5 min)
23:58 NYI B.STRAIT Nedovolené bránění
32:36 PHI M.DEL ZOTTO Podražení

STŘELY:

Flyers: 10
Islanders: 15




GÓLY

    • BEZ GÓLU

VYLOUČENÍ

Čas Tým Hráč Trest
49:12 NYI M.MARTIN Vražení na hrazení
50:01 PHI W.SIMMONDS Vysoká hůl

STŘELY:

Flyers: 4
Islanders: 16




GÓLY

    • BEZ GÓLU

VYLOUČENÍ

    • BEZ VYLOUČENÍ


STŘELY:

Flyers: 1
Islanders: 3

















Další zápas čeká hokejisty Flyers již v noci ze středy na čtvrtek. Z New Yorku se svěřenci trenéra Craiga Berubeho přesunou do Detroitu, kde ve slavné Joe Louis Areně vyzvou mužstvo Red Wings. Oba celky na sebe v letošním ročníku již jednou narazily. Koncem října si ze vzájemného utkání odnesli dva body hokejisté Flyers, kteří na domácím ledě zvítězili 4:2. Dokáží Flyers předvést podobný výsledek také na ledě Rudých křídel? To sledujte v noci ze středy na čtvrtek od 01:30 SEČ.







Autor: David Hél
Statistiky: flyers.nhl.com/livesport.cz