TOPlist



Preview: Flyers vs. Islanders (příprava)
25.9.2015 20:30

Po dvoudenní pauze čeká hokejisty z Philadelphie další přípravný zápas. Svěřenci kouče Davea Hakstola se dnes opět představí na domácím ledě ve Wells Fargo Center, kde od 00:00 SEČ již potřetí během týdne změří síly s týmem New Yorku Islanders.




Oba celky se střetly v noci z pondělí na úterý, kdy rozdělil své sestavy na dvě části. Jedna skupina odehrála zápas v Allentownu na ledě PPL Center, kde dokázali zvítězit Letci z Philadelphie 5:3. Zbytek hráčů se pak přesunul do Barclays Center, kde se naopak z výhry 3:2 radovali domácí Ostrované.

Vedení Letců z Philadelphie se v posledních dnech rozhodlo snížit počet hráčů na tréninkovém kempu. Ve středu a ve čtvrtek poslali Flyers zpět do juniorky nebo na farmu Lehigh Valley Phantoms řadu mladíků jako například Ivana Provorova, Sama Morina či Travise Sanheima. Dnes se Flyers rozhodli zapsat na takzvaný waiver list další hráče, a sice Tima Brenta, Chrise Connera, Davise Drewiskea, Jasona LaBarberu, a Aarona Palushaje.

Do dnešního zápasu s Islanders nezasáhnou útočníci RJ Umberger, Sean Couturier, Wayne Simmonds a Ryan White, kteří dostali od kouče Davea Hakstola pro dnešní zápas volno.

V brance Letců z Philadelphie by se měl dnes představit sedmadvacetiletý český gólman Michal Neuvirth, který již za sebou jedno utkání v letošní přípravě má. Rodák z Ústí nad Labem nastoupil mezi tři tyče Flyers v pondělním utkání s Isles v Allentownu, avšak debut v oranžovo-černém dresu mu příliš nevyšel. Celek z Brooklynu vyslal na Neuvirtha celkem 19 střel, z nichž 3 skončily až za jeho zády.




Flyers (V-V-P)

Datum Zápas Skóre
23.9.2015 Flyers vs. Rangers - příprava 5:3
22.9.2015 Flyers vs. Islanders - příprava 5:3
22.9.2015 Islanders vs. Flyers - příprava 3:2

Islanders (V-P-V)

Datum Zápas Skóre
24.9.2015 Islanders vs. Devils - příprava 2:1
22.9.2015 Flyers vs. Islanders - příprava 5:3
22.9.2015 Islanders vs. Flyers - příprava 3:2





Wells Fargo Center (dříve Spectrum II., CoreStates Center, First Union Center a Wachovia Center) je multifunkční hala, která se nachází ve Philadelphii, Pennsylvánii. Wells Fargo Center se nachází v jihozápadní části Philadelphie ve sportovním areálu South Philadelphia Sports Complex, který zahrnuje Linkoln Financial Field (Philadelphia Eagles) a Citizens Bank Park (Philadelphia Phillies). Je to domácí aréna Philadelphie Flyers, basketbalového týmu Philadelphia 76ers, týmu Philadelphie Soul, kteří hrají Arena Football league a lakrosového Philadelphie Wings. Aréna slouží také pro kulturní účely a koncerty. Stadion Wells Fargo Center byl slavnostně otevřen 12. srpna 1996 a nahradil tak již staré Spectrum, které bylo nedávno zbouráno. Celkové náklady na stavbu činily 210 milionů dolarů.


PHILADELPHIA FLYERS

Raffl - Giroux - Voracek
Gagner - Lecavalier - Read
Porter - Cousins - Schenn
VandeVelde - White - Bellemare

Del Zotto - Medvedev
Gudas - MacDonald
Gostisbehere - Hagg

NEW YORK ISLANDERS

Martin - Cizikas - Clutterbuck
Whitney - Wright - Bailey
Dal Colle - Kearns - Halmo
Johnston - Verhaeghe - Barnes

de Haan - Carkner
Hickey - Graham
Finn - Leduc




Philadelphia Flyers vs. New York Islanders
Datum:26. 9. 2015 (00:00 SEČ)
Stadion: Wells Fargo Center (Philadelphia, Pensylvánie)
TV: -


Autor: David Hél