TOPlist



Web philadelphiaflyers.cz v novém! Kromě změny designu přibylo také mnoho dalších novinek
24.8.2014 22:30

V dnešním článku bychom Vám, příznivcům philadelphiaflyers.cz, rádi přiblížili několik změn, kterými si náš web v průběhu léta prošel.




Pravidelní návštěvníci našeho webu již zřejmě zaregistrovali nejrůznější změny, které jsme zde v posledních týdnech provedli, a tak bychom nyní o veškerých novinkách na philadelphiaflyers.cz rádi informovali také všechny ostatní fanoušky Flyers z Česka i Slovenska.

Jak jsme již několikrát předesílali, web philadelphiaflyers.cz se neustále vyvíjí a my se snažíme, aby zde návštěvníci našli vše, co hledají a aby se tady cítili dobře.

Proto jsme se rozhodli přistoupit k několika změnám jak v oblasti designu, tak v oblasti komunikace.

Zřejmě nejvýraznější změnou je nový grafický design. Změnila jak hlavička stránky, pozadí webu, tak zpracování článků na hlavní stránce.

Na úvodní stránce navíc přibyl odpočet do nejbližšího utkání Flyers či okno s krátkými aktualitami, jež se týkají Letců z Philadelphie.



Změnou prošlo také zpracování článků, kde jsme se pokusili oživit jejich úvod odtržením a změnou barvy nadpisu a přidáním data i času vložení.



Velkou novinkou je zavedení fóra namísto bývalého chatu. Ten pro rychlou komunikaci i nadále naleznete v menu v záložce Fan zone. Na fórum se pak dostanete jak pomocí ikony v levém bočním panelu, tak pomocí samostatné záložky v menu. Rádi bychom na našem fóru přivítali i nové návštěvníky, aby byla diskuze v průběhu sezóny co nejpestřejší. Proto neváhejte a přidejte se k nám!



V menu navíc naleznete veškeré informace týkající se historie Flyers, ale také současného kádru včetně nejnovějších posil.



Berte však prosím v úvahu, že náš web upravujeme “za pochodu“ a různých nedostatků jsme si vědomi. Některé další změny tak budou prováděny i v průběhu sezóny.

Věříme tedy, že se Vám na stránkách philadelphiaflyers.cz bude líbit i nadále a že nám zachováte přízeň. S inovacemi totiž rozhodně nekončíme.


Autor: Lukáš Hél