TOPlist


Mladí Letci a fanoušci si užili společný den na pláži
13.7.2016 12:00

Včera uzavřeli mladíci Flyers letošní Development Camp tradičním Trial on the Isle ve Stone Harboru, kde je mohli fanoušci Letců celý den povzbuzovat ve všemožných aktivitách od plavání až po turnaj ve volejbale. Na zajímavé momenty z úterka se tak můžete podívat v našem článku.




Okolo osmé hodiny ranní se všichni Letci sešli v hasičské stanici ve Stone Harboru, kde se setkali se svými fanoušky a skupinou vojenských veteránu. Poté již mladíci vyrazili na pláž, kde je čekaly první dvě soutěže, z nichž jedna byla stavění hradu z písku. Tuto kategorii ovládl tým ruského obránce Ivana Provorova.

Po aktivitách ve vodě se mladíčci Flyers přesunuli do místní základní školy, kde po poledni rozdávali podpisy nadšeným příznivcům týmu z Philadelphie. Odpoledne pak uzavřel celý kemp turnaj ve volejbale, před jehož začátkem se mladíci rozdělili do sedmnácti dvoučlenných týmů.

Letošní volejbalový turnaj nakonec dokázali vyhrát brankáři. Po osmi vyhraných zápasech se z poháru mohli radovat dvacetiletý americký gólman Merrick Madsen a o rok mladší slovenský brankář Matěj Tomek.












































Autor: David Hél

























© PHILADELPHIA FLYERS CZ - 2011-2016

KONTAKT

philadelphiaflyers@email.cz

SLEDUJTE NÁS