Kompletní přehled všech nechráněných volných obránců, kteří budou letos k dispozici

Již tuto neděli se v NHL otevírá trh s volnými, kde by i Letci z Philadelphie mohli hledat vhodnou posilu pro doplnění svého kádru.

Vedení Flyers má pro tyto účely před novou sezónou k dispozici téměř 22 milionů dolarů. A přestože se GM Letců Ron Hextall nechal slyšet, že rozhodně neplánuje rozdávat dlouhodobé smlouvy za velké peníze, může mezi volnými hráči narazit na zajímavá jména.

Pojďme se nyní podívat na přehled obránců, kteří budou od 1. července beze smlouvy.

Mezi nejzvučnější jména patří například dvaatřicetiletý Mike Green, jenž v uplynulé sezóně v dresu Detroitu nasbíral 33 bodů v 66 zápasech. Jeho cap hit ovšem činil 6 milionů dolarů. Mezi obránci bude k dispozici také Thomas Hickey z NY Islanders, Roman Polák z Toronta nebo Luca Sbisa z Vegas.

Velký zájem byl během včerejška také o sedmadvacetilehé obránce Islanders Calvina De Haana, který by mohl být podle mnoha odborníků právě tím obráncem, kterého Letci hledají. Kanadský bek odehrál v loňské sezóně v dresu Ostrovanů pouze 33 zápasů a zaznamenal 12 bodů za 1 gól a 11 přihrávek. V tabulce plus/minus měl však hned 11 kladných bodů.

Z týmu Letců končí smlouva obránci Brandonu Manningovi, jenž v uplynulé sezóně odehrál 64 utkání, během nichž zaznamenal 18 bodů.

Na kompletní přehled všech nechráněných volných obránců se můžete podívat níže.

Top