Kompletní přehled všech nechráněných volných křídel, které budou letos k dispozici

Už jen pár týdnů zbývá do otevření trhu s volnými hráči, kde se letos, stejně jako každý rok, objeví hned několik zvučných jmen. Po několika letech by na trhu mohli být aktivní také Letci z Philadelphie, kteří budou mít pod platovým stropem dostatek místa.

Konec června a začátek července bývá vždy v NHL velmi zajímavý. Poslední červnový víkend se totiž generální manažeři sejdou na draftu, kde mohou velmi snadno diskutovat o možných výměnách. Hned o týden později se pak otevře trh s volnými hráči.

Ve druhém díle se zaměříme na zbylé útočníky, a sice na prvá a levá křídla.

Také na křídlech by celek z Philadelphie posílit, a to především na levé straně. Letci mají totiž v současné době k dispozici na levém křídle Oskara Lindbloma, Taylora Leiera a Michala Raffla. Na tuto pozici se tak přesunul také kapitán Claude Giroux, kterému změna prospěla a po boku Seana Couturiera dokázal nasbírat 102 kanadských bodů.

Posílit zejména v nižších lajnách by však Flyers potřebovali také na pozici pravého křídla. Kromě Jakuba Voráčka a Wayna Simmondse totiž v týmu Letců zbývá poslední pravé křídlo, a sice Dale Weise, jenž letos odehrál pouhých 46 utkání.

Na trhu s volnými hráči bude hned několik forvardů, o které bude velký zájem. Jedním z nich bude bezesporu útočník Maple Leafs a bývalý hráč Letců James van Riemsdyk, který v uplynulém ročníku nastřílel 36 branek a zaznamenal 18 asistencí.  K dispozici bude zřejmě také David Perron, jehož podle reportérů Vegas s velkou pravděpodobností neprodlouží. Třicetiletý forvard přitom v letošní sezóně nasbíral 66 kanadských bodů za 16 branek a 50 přihrávek.

Co se týče pravých křídel, skvělou akvizicí by byl pro Letce rakouský forvard Michael Grabner, jenž před uzávěrkou přestupů směřoval z NY Rangers do New Jersey Devils. Zkušený útočník je vynikajícím hráčem na oslabení a díky své rychlosti dokáže potrápit nejednoho obránce. Grabner loni prožil vynikající sezónu, když dokázal nastřílet 27 branek.

Na kompletní přehled všech křídel, která by měla být v létě volná, se můžete podívat níže.

LEVÁ KŘÍDLA

PRAVÁ KŘÍDLA

Top