Wayne Simmonds vyhlášen třetí hvězdou týdne!

Povedený vstup do sezóny mají za sebou Letci z Philadelphie, kteří během svého tripu po Kalifornii získali hned 4 body a výrazně jim k tomu pomohl kanadský forvard Wayne Simmonds, jenž se v úvodu ročníku sešel s vynikající formou.

Devětadvacetiletý kanadský forvard hned v prvním duelu proti San José, kde Flyers vyhráli 5:3, zaznamenal hattrick. V zápase proti Anaheimu pak hned v úvodu prodloužení rozhodl o výhře svého celku 4:3, když překonal přízemní střelou gólmana Johna Gibsona.

Rodák ze Scarborough si tak za své výkony vysloužil ocenění třetí hvězda týdne NHL. Na první příčce se umístil jednoznačně kapitán Washigntonu Capitals Alex Ovečkin, který ve dvou duelech nového ročníku zaznamenal neuvěřitelných 7 branek. Druhý pak skončil gólman Las Vegas Golden Knights Marc-Andre Fleury, jenž odchytal 2 zápas s úspěšností zákroků 97.3% a průměrem 0.98 gólu na zápas.

Wayne Simmonds se díky svým třem brankám do sítě Žraloků zapsal do historie týmu, když jako první hráč Flyers během úvodního zápasu sezóny zaznamenal hattrick.

Top