Nolan Patrick a Robert Hagg se probojovali do sestavy Flyers! Lindblom míří na farmu

Flyers sice v posledním přípravném duelu včera podlehli New Yorku Islanders 2:5, avšak po skončení zápasu všechny zajímala důležitější věc – kteří hráči se nakonec probojovali do hlavního týmu, jenž ve středu zahájí sezónu na ledě San José Sharks.

S týmem do Kalifornie odcestuje dvojka letošního draftu, a sice devatenáctiletý kanadský forvard Nolan Patrick, který si místo v sestavě Flyers vybojoval svými vynikajícími výkony. Rodák z Winnipegu odehrál všechny přípravné duely a byl platným hráčem jak do ofenzivy, tak do defenzivy.

Podle složení jednotlivých obranných dvojic na sobotním tréninku se zdálo být zcela jasné, že s Flyers zůstane také mladý švédský obránce Robert Hagg, v souboji o místo v sestavě porazil své spoluhráče Sama Morina a Travise Sanheima.

Jelikož však během duelu s Islanders utrpěl zranění v horní části těla čtyřiadvacetiletý americký zadák Shayne Gostisbehere, jenž se do zápasu již nevrátil, stále existuje možnost, že s týmem na čtyřzápasový trip odcestuje jak Morin, tak Sanheim. Poslední změna v sestavě Letců tak nastane až podle vyšetření, které Ghost podstoupí během pondělí.

Zklamaný však může být jedenadvacetiletý švédský útočník Oskar Lindbolom, jehož se vedení Letců z Philadelphie rozhodlo poslat na farmu Lehigh Valley Phantoms, kde bude pracovat na své hře. Mladičká hvězda uplynulého ročníku švédské SHL vstřelila během přípravy jednu branku, avšak hned tři z posledních čtyř duelů sledovala pouze z tribuny v roli náhradníka.

Top