Mladíci Flyers si užili zábavný den na pláži

Tradiční akcí s názvem Trial on the Isle ve Stone Harboru, kde talentované Letce povzbuzovali fanoušci celý den ve všemožných aktivitách od plavání přes fotbal až po turnaj ve volejbale, uzavřeli včera mladíci Flyers letošní Development Camp.

Celá akce odstartovala před hasičskou stanicí ve Stone Harboru, kde se všichni Letci před přesunem na pláž, sešli. První na programu bylo stavění „soch“ z písku. Letošním tématem bylo logo Flyers nebo logo Flyers k 50. výročí od založení klubu.

„Skvělé…Dostali jsme deset bodů z deseti,“ řekl obránce Phil Myers, který byl v týmu společně s Carterem Hartem, Simonem Loofem, Wyatte Kalynukem and Mattem Andersonem. „Bude to tak 12 let, co jsem si naposledy něco stavě z písku. Byla to ale opravdu zábava a bylo skvělé poznat trochu více kluky.“

Poté se mladíci Flyers přesunuli na fotbalové hřiště, kde je čekal takzvaný Bubble Ball, při němž jsou hráči uzavřeni do nafukovací koule a neustále do sebe vrážejí. Zábavné akce se zúčastnila také dvojka letošního draftu Nolan Patrick, který se však k míči podle svých slov příliš nedostal.

„Několikrát jsem byl sražen a myslím, že na hřišti jsem byl naprosto k ničemu,“ řekl s úsměvem osmnáctiletý útočník, který se svým výkonem nebyl příliš spokojený. „Neudělal jsem toho moc, ale byla to opravdu zábava.“

Po aktivitách ve vodě a po obědě v Yacht Clubu se talentovaní mladíci přesunuli na místní základní školu, kde byla pro příznivce Letců z Philadelphie připravena autogramiáda. Mladíci Nolan Patrick, Travis Sanheim a German Rubtsov zpříjemnili den malým dětem, se kterými si venku zahráli hokej. Nolan Patrick se postavil dobrovolně mezi tři tyče, odkud ho však vyhnal Travis Sanheim, který se rozhodl, že jej otestuje tvrdou ranou zápěstím.

„Snažil jsem se, aby mě netrefili. To bylo to hlavní, na co jsem se soustředil,“ řekl Patrick. „Hlásil jsem se dobrovolně, dokud se Sanheim nerozhodl, že na mě vypálí tvrdou střelu. V ten moment jsem odtud chtěl pryč. Byla však zábava zahrát si s malými dětmi. To mě baví. Bylo to skvělý den.“

Poslední částí akce s názvem Trial on the Isle byl volejbalový turnaj Letců, kterého se zúčastnilo 13 týmu. Mladíci Flyers si zahráli také přímo s fanoušky. Vítězem se nakonec stal slovensko-švédský celek ve složení Matěj Tomek, Felix Sandstrom a Oskar Lindblom.



 

 

Top