Isaac Ratcliffe: Můj první Development Camp (den 2)

Jak již tomu bývá na Development Campu zvykem, Flyers vždy vyberou jednoho z mladíků, který se o své zážitky a zkušenosti z kempu dělí každý den s příznivci. Tentokrát se této role zhostil osmnáctiletý kanadský forvard Isaac Ratcliffe, jehož vedení týmu z Philadelphie draftoval letos během druhého kola z celkové 35. pozice.

Den 2 – Učení se novým věcem

Zdravím fanoušci Flyers,

Musím říct, že po druhém dni na kempu se cítím mnohem lépe. Věděli jsme už co čekat, když jsme šli do tréninku a na led druhý den po sobě. Začínám si trochu zvykat na to, jak ostatní hráči hrají, a co od hráčů a také trenérů můžu očekávat a naopak co trenéři mohou čekat od vás.

Několikrát za den jsme se vraceli zpátky na hotel a mohli jste tak vidět, že každý je již mnohem více otevřený víc se baví s ostatními kluky. Vždycky když procházíte kolem někoho na chodbě tak mu už první den řeknete ahoj. Možná to však není úplně ono, protože vůbec nevíte, kdo to je. Kluci jsou teď však již mnohem více upovídaní a můžu tak říct, že je velká zábava zde být.

Jak bylo řečeno, na ledě trávíme spoustu času. Vracíme se zpět na hotel až okolo 9 hodiny večer, takže jsme opravdu hodně vyčerpaní a jdeme rovnou do postele nebo na chvíli zapneme Netflix. Někteří kluci vlastně chodí ještě ven na jídlo. Kromě tohoto času však žádný jiný nemáme, abychom sešli někam projít.

Když se vrátím k tréninku na ledě. Čeho jsem si tady během svého prvního kempu všiml, je to, že cvičení na ledě jsou tu hodně jednoduchá. To vám umožní pracovat na všech drobnostech ve všech aspektech vaší hry a zjistit tak, ve kterých oblastech se potřebujete nevíce zlepšit. Co se týče těchto prvků vaší hry, ať už jde o stabilitu či držení hokejky, když přihráváme nebo střílíme, tyto cviky opravdu odhalí, jak na tom v těchto oblastech jste.

Zítra nás čeká spousta týmových meetingů a skupinových setkání, takže vás budu o všem informovat v mém dalším příspěvku!

-Isaac

Top